Brev

kærste sorg….

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du,
Det er jeg ked af at høre! Jeg har selv lige erfaret mig med noget kærestesorg, så det kan være jeg kan hjælpe. I bund og grund så fungerer et forhold hvis blot der er god kommunikation (selvfølgelig bortset fra kemi osv.), men god kommunikation er vigtigt, når det går godt i et forhold og når det går skidt. Så jeg vil råde dig til at tage fat i ham og få en god lang snak. Skriv evt. nogle stikord ned til samtalen, hvis du føler at der er mange ting du gerne vil ud med – jeg har det selv med at glemme nogle vigtige pointer, når jeg skal snakke ud med en anden.
Nu ved jeg ikke helt om i har slået op eller hvad det egentlig skyldes, men det kan være han ikke vil være sammen og lade som om intet er sket? Det kunne umiddelbart påvirke ham lige så meget, som det påvirker dig – man ved aldrig.
Held og lykke, håber det var en hjælp.

  • Tine, Pige, 16 år
Svar

Prøv at hør her! Sådan nogle drenge er bare ikke værd at samle på! Han er rigtig tarvelig over for dig, når han gør sådan nogle ting og giver dig så stor en dårlig samvittighed. Men måske er han også bare sur på dig, og prøver at gøre livet surt for dig, fordi at du gav andre drenge opmærksomhed? Jeg har selv haft en jaloux kæreste der altid sagde at jeg ikke måtte være sammen med andre drenge, og det kan både være et tegn på at han elsker dig og bare vil passe på dig, eller at han vil holde dig væk for de andre drenge du plejede at være sammen med. Du kan måske give ham lidt tid, og snakke/skrive med ham om at du syntes ikke at det var fair at han blev så jaloux hver gang du var sammen med andre drenge, når han selv efter i slog op, har gået og flirtet med alle andre piger! Kærligheden skal du helt sikkert finde en anden dag hos en anden dreng der elsker dig. Tro mig.

  • Jonas, Dreng, 15 år
Svar

Send ham en lang besked hvor du udtrygger alle dine følelser med hvordan du har det
Held og lykke

  • Anonym, Pige, 14 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere