Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærste

Hej,

Jeg er en dreng på 13

Jeg kan lide en pige fra min klasse

og jeg kan ik spørge hende

hvad skal jeg gøre?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

for det første giv hints til hende og for det andet være flirty omkring hende og for det tredje prøv at give gaver til hende

  • jhon den gamle, Dreng, 12 år

Hej, som pige kan jeg sige at det måske er lidt mærkeligt og virkelig akavet hvis du bare går hen til hende og siger at du kan lide hende. Det er bedre hvis du kunne prøve at få øjenkontakt med hende?! Når hun så opdager dig, bryder du øjenkontakten. Det plejer at virke.
Mvh

  • ; ), Pige, 13 år

Prøv at spørg hvordan hun har det og så læg op til om i skal være sammen “alene i en af pauserne “ og så læg op til et kram eventuelt senere på dage så skriv Tim hende hvordan du føler

  • D, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat