Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighedsproblemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig 🙂

Ej hvor fedt at du har en kæreste som er rigtig sød men kan godt forstå at det er iri at han er lidt for fløde og vil kysse og kramme hele tiden.

Jeg synes at du bare på en helt normal og sød måde skal fortælle ham at du godt kan synes det er lidt for meget når han vil kysse eller kramme hele tiden. Men sørg også for at fortælle ham at du er glad for at han viser dig så meget kærlighed. Du skal huske du har helt ret til at sige nej til kys osv uden han skal blive sur. Så bare sæt dig ned og snak helt roligt om det. Måske bliver han lidt ked af det men du skal bare sørge for at være der og sige til ham at du er glad for ham og at han er super sød eller hvad du nu synes om ham. Måske er han bare en meget fløde dreng indeni og det skal der jo også være plads til men derfor må du stadig gerne sige nej overfor kys og kram osv.

Håber mit svar hjalp lidt.
Held og Lykke!!

Kh Nikolaj

  • Anonym, Dreng, 16 år

Hørt hørt Nikolaj!

Man har altid ret til at sige nej, også selvom man ikke har lyst til at væe en dårlig kæreste

  • Anonym, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat