Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

KÆRLIGHEDS TING

Hej, jeg er en pige på 10 år! Jeg har et lille problem.. Jeg er forelsket i en dreng i klassen over mig men.. jeg er meget genert og min veninde kan også lide ham men han er forelsket i en anden! Jeg græd da jeg fandt ud af det. Jeg gør mig ekstra pæn i skolen så han skal ligge mærke til mig men det eneste han har sagt til mig er: “pas på vi skal vende kulissen” og ” er du sød at hente bolden?” (Han spiller fodbold)
Håber i kan hjælpe mig!

Kh.

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Kære pige Jeg har mange afferinger så lyt til mig. En dreng er ikke ude efter udseendet , en dreng vil bare ha’ en pige der er fornuftig sød og artig … Det handler ikke om tøj eller noget, hvis jeg var dig ville jeg enlig bare kigge lige ud og sige at du faktisk godt kan lide ham….. Held og lykke …

Det kan jeg ikke da han er meget populær og folk vil drille mig..

  • Anonymous, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat