Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed og utroskab

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du vil høre min mening

Find sammen med ham fra festen og drop ham der den anden han lyder ikke til at være rar🙂

  • Jeghjælperhvorjegkan🙂, Pige, 12 år

sis drop din kæreste han er ikke det værd og er rimelig sikker på at du ikke kan forestille dig en lykkelig fremtid med ham😌

  • sut, Pige, 13 år

Hej med dig.
Jeg kan godt se det dilemma du står i lige nu, og jeg vil meget gerne hjælpe dig.

Først og fremmest vil jeg gerne have lov at sige at jeg synes det er så sejt, at du stoppet med at tage stoffer og ryge hash. Så det sku ligemeget om det var med eller uden hjælp.

Jeg føler at du sagtens selv kan se hvor forkert det din kæreste gør er, tror bare det er dine følelser der holder dig tilbage fra at sige fra.
Jeg er godt klar over at det er nemmere sagt end gjort. Men du bliver nød til at fortælle din kæreste hvordan du har det, med den måde han tager dine venner fra dig og ændre på dig som person. Og så må i tage den derfra.

Personligt synes jeg selv at du skal slå op med ham, for som du selv siger så keder du dig også i jeres forhold. Og sådan skal det jo ikke være.
Og du ku jo evt. spørger ham din “ven” tid råds, hvis du stoler nok på ham til det. I den her situation ville det nok være godt at have en at lænde sig op af, og det lød som om i havde det ret godt sammen på det personlige plan også.

Gør hvad du føler er bedst for dig, og ville gavne dig mest. Det her var bare mine tanker om det.
Håber jeg var til nogen form for hjælp❤️

  • O, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat