Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed og sexlyster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dreng på 15
Hvis jeg skal være helt ærlig skal du vente, du kan ikke tvinge til og blive forelsket i en som du måske ingen gang kan lide!:) bare begrund af sex:)
Men vent, du skal nok finde en sød pige, eller pigen finder dig!
Jeg ved godt det kan være svært!:)
Men du kunne måske også lade som om du laver sex, i din seng:)
Kh mig

  • Den søde:), Pige, 12 år

Jeg syntes kun du skal gøre noget når du føler for en person, gør det for at det skal holde og ikke bare som et hurtigt forhold 😁

  • Sch, Dreng, 15 år

det er helt normalt søde!! indtil at at du finder “den rette” kan du jo onanere men ellers hvis du var rigtig modig som du jo er i forvejen at skrive herind så kunne du jo spørge en pige fra årgangen og se om i begge havde lyst.
PS. håber du kunne bruge mine råd!!
KH. en hjælpende hånd

  • Papaya-Pigen, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat