Brev

Kærlighed i en anden alder?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Det er virkelig en nederen situation det kan jeg godt se.
Mit råd er måske lidt koldt, men det ville give mest mening også i forhold til hvordan du kan behandles senere hen i din klasse.

Mit råd er så at du skal lade din forelskelse falde hen og prøve at finde en ny pige du kan lide. Jeg har selv prøvet at være forelsket og det er ikke lige sådan til at glemme personen, dsv. Men hvis du ikke taler med pigen du kan lide, og prøver at undgå hende lidt kan det hjælpe.

Normalt er jeg for, at alder ikke betyder så meget i forhold til at være kærester, men
1. Når det er en god vens lillesøster du kan lide, så kan det blive meget kompliceret mellem din ven og hendes søster og dig, det vil du ikke rode dig ud i

2. Mennesker kan være onde, og derfor kan der senere hen opstå noget “mobning” mod dig, fordi “du var kærester med en der er 2 år yngre end dig” (alder betyder meget i din alder) og “ej du var kærester med din venindes lillesøster”

(Vil gerne lige sige at det kan godt være at disse to ting ikke kommer til at ske, men det ville ikke være umuligt at de dsv. ville komme til at ske)

Så hvis jeg var dig, så ville jeg prøve hvad jeg kunne at glemme personen du er forelsket i, men hvis du bliver ved og ved med at tænke på hende i flere uger, så må du overveje konsekvenserne og så om det er det værd.
Held og lykke

  • Anonym, Pige, 17 år
Svar

Jeg synes at du skal prøve at lære dit crush bedre at kende. Fx. Lave en legeaftale (Ved ikke hvad jeg skal kalde det) med hende og begynde at ses mere med hende. Så finder du nok ud af om du vil blive ved med at kunne lide hende.

  • Anonym, Dreng, 12 år
Svar

Synes du skal prøve at finde en anden pige på din alder (: Ved godt det lyder svært men der en masse andre piger

  • 👑, Pige, 13 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere