Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed for 2…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er jo hendes eget valg hvilket er godt du forstår. Men jeg syntes ærglig talt du skal sige det til hende at du har noget for en anden og har været sammen med en anden for hvis jeg var hende ville jeg have det afvide så hurtigt som muligt man lommerne bare længst med sandheden undskyld for ingen punktummer eller kommaer

  • Fbi, 16 år

Hvis du virkelig elskede din kæreste ville du ikke være faldet for din veninde… og så synes jeg det er forkert af dig at have den forventning om at bare fordi man går i 8, at man så er klar til at snave. Alle mennesker er helt forskellige, og det gælder også deres grænser. Synes det er synd for din kæreste.
Uanset om du knuser hendes hjerte eller ej, så synes jeg hun fortjener en som ikke synes hun er “kedelig” og som respekterer hendes grænser, og ikke bare finder en anden at snave, have sex med og gøre de ting hun ikke er klar til.
Du vælger selv hvad du gør, men jeg synes i hvert fald du skal slå op med din kæreste. Jeg synes heller ikke du bør sammen med din veninde hvis du stadig elsker din kæreste. Når man er i et forhold med nogen fortjener de at blive elsket fuldt ud, og ikke kun halvt. Håber du kan tage de ting jeg har skrevet til dig, og tænker godt over det selvom det måske lyder lidt hårdt.

  • Brombeertje, Pige, 15 år

Det er ikke i orden overfor din kæreste at du har været sammen med en anden og det viser nok egentlig at du bedre kan lide hende den anden, plus at det lyder ikke som om du har lyst til at fortælle din nuværende kæreste om hvad du har gjort hvilket jeg synes du skal gøre da hun bliver endnu mere ked af det hvis hun finder ud af det om et halvt år mens i stadig er kærester. Hvis du virkelig som i virkelig gerne vil beholde din kæreste så synes jeg at du skal vente til hun er klar med de andre ting som at snave og så videre og fortælle hende hvad du har gjort

  • 😊, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat