Brev

Kærlighed er et tabu

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heyyy girl.
Jeg tror (sådan har jeg det i hvert fald) at man ofte kan være bange for at sige fra, fordi at man er bange for at de andre ikke forstår hvorfor man siger fra, og så bliver de bare sure. men du vil aldrig være alene, hvis ham drengen også kan lide dig

Men jeg synes at du bare skal ignorere det hvis nogle kalder dig klam. Det kan jo godt være at der er andre der har det som dig, og ved at du siger fra, hjælper du så også dem

  • Anonym, Pige, 12 år

Tænk ikke på hvad andre syndes om det hvis du vil være sammen med han være kærester med ham lege med ham så gør det 😀❤️

Mvh mfb

  • Anonym, Pige, 14 år

Kan godt kende det men prøv at se om du kan komme til at gå en tur med ham eller prøv at spørge om han vil lege eller komme med hjem.
Det kan være lidt Nervepirrende at komme til at spørge men prøv alligevel. 😀🥰
Håber det hjalp!

  • AKF, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat