Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kærlighed

hej

jeg er for elsket i en dreng

og jeg vil gerne kysse sammen med ham

hvad skal jeg gøre.

Dreng, 10 år
Svar fra andre

Børn

sejt at du skriver herind om det…. jeg synes lige jeg vil fortælle dig at det er okay ikke at kysse endnu. Det er så fint du kan mærke at du rigtig gerne vil kysse med ham men … det kan også være så nemt at fortryde fordi du er den alder du er og generelt bare at fortryde ting er træls men det her med at kysse er jo meget intimt på en måde og privat så jeg synes du skal tænke en ekstra gang og sådan og hvis du har lyst kan du – selvom det svært spørge ham: hey jeg har tænkt i noget tid over at jeg gerne vil kysse dig? Og hvis du for et ja , så kys kys kys og et nej….. så må du tage den derfra! Det finder du ud af , hej hej du !

  • Sara pigen, Pige, 14 år

hej dreng på 10
jeg syndes du skal snakke med ham
nu ved jeg jo ikke hvor god jeres forhold er men prøv at snakke med ham og se om han også giver tegn til at han også kan lide dig
heldog lykke

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat