Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Hej

Jeg er forelsket i en der er yngre end mig

og dem fra min klasse fandt ud af det

og nu driller de mig med det

Hvad skal jeg gøre

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11
Jeg har selv oplevet noget lignede. Min affaring siger, at folk med tiden vil kommer vider, finde en anden de kan drille.
Og hvis det stadig ikke stopper, så vær åben om det sig til dine veninder og de andre i din klasse at ;du kan lide ham, og det ikke raver dem. Og hvis nogen så spørg ind til det så sig sandheden. (Og hvis du ikke gider det så snak med din bedste veninde/ven om det

  • Pige på 14 år, Pige, 14 år

Sig til dem “kan i ikke bare leve for jer selv uden at i skal blande jer i mit liv?” Håber jeg kan hjælpe. KH Pige på 11

  • N, Pige, 11 år

Det dine venner r er ikke okay det er lige meget at du kan lide en der er yngre end dig det er jo mega naturlig kunne engang lide en meget ældre end mig😅men sig til dine venner at du ikke kan lide det de gør/siger

Alt Lykke til dig herfra

  • Kathy, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat