Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kærlighed

hej jeg er en 12 årig pige

som går i helt normalt folkeskole har mange venner og jordens sødeste kæreste

men problemet er at jeg tror at han er mig utro da han har 2 piger på sin tlf hvor de ene er mig og den anden går i vores parralel klasse og hun har hjerteøjne i hans kontakter

og mig og min kæreste har haft sex 2 gange og det er dejligt men så dagen efter har jeg lagt mærke til at han viser folk billeder af min krop uden tøj

ps han er 13 og dagen efter vi har haft sex går folk og kigger på mig som om jeg er komplet fremmed

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Ærligt drop ham, har ikke stået i det helt samme problem men har haft en flirt sårn on/off i 9 måneder. Han skrev også kun om aftenen For at få billeder, også en aften fik han lov til at tage screen. Men hvor vi så blev uvenner og sagde han skulle slette det (og han sagde han slettede det. Men så for ca 1 måned siden snakkede snakkede jeg med en af hans venner, hvor han fortalte af ham jeg havde noget med havde vist billedet til hele vennegruppen. Men drop ham, det ikke værd at bruge ens tid på.

  • Pige, Pige, 14 år

At han har en anden pige med hjerteøjne i sine kontakter, betyder nødvendigvis ikke at han er dig utro. Dog er det meget forkert at han viser andre nøgenbilleder af dig. Jeg ville råde dig til enten at snakke med ham om situationen, både om nøgenbillederne og den anden pige.
Med hensyn til nøgenbillederne, synes jeg også at du skal fortælle det til dine forældre, så de eventuelt kan tage en snak med din kæreste, eller hans forældre, da det er en ret alvorlig situation.

  • C, Pige, 18 år

Syntes du skal tage en snak med ham, det kan sagtens være en misforståelse

  • Anonym, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat