Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Hej alle sammen jeg er forelsket i den her dreng men tør ikke at sige det til ham.

Det virker som om han også kan lide mig.

Hvad gør jeg? Skal jeg skrive om han vil være kærester og hvis han skriver nej så sige prank?

Den forelskede pige

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år

Det er virkeligt ikke en nem situation du står i. Jeg synes som udgangspunkt at du skal springe ud i det men dog lige med et enkelt forbehold.

Jeg synes at du skal undgå at skrive det til ham, men i stedet tage den “face-to-face”. Dette er noget som fremstår som meget grænseoverskridende for rigtig mange (hvorfor at rigtig mange også tager den over skrift i stedet for “face-to-face”), men det er bare super nemt at misforstå den andens intentioner over skrift, og derfor ville jeg personligt tage den “face-to-face”. På den måde er man sikker på at han ikke misforstår din følelser verørende ham og den anden vej rundt.

Men hvad så hvis han siger nej? Det er med garanti et spørgsmål som fylder meget hos dig og med god grund – det kan virkeligt skræmmende for mange mennesker, men hvorfor? Lad mig spørge dig om noget. Hvad er det værste der kan ske? Der er jo kun to udfald, enten siger han ja eller også siger han nej, og hvis han siger nej hvad så? I var ikke kæreste før og i er ikke kæreste nu, så hvad har ændret sig? Udover selvfølgelig at du netop har gjort hvad rigtig mange andre mennesker har været alt for skræmte til at gøre.

For at gøre det lidt jordnært igen vil jeg bare sige at jeg synes at du skal kaste dig ud i det, og hvis så ikke det går som du gerne vil have til, så bare vær ærlig med ham og fortæl ham at du rigtig godt kan lide ham, men det er også okay for dig bare at være venner. Håber det går godt. Held og lykke!

-Staying positive does not mean that things will turn out okay. Rather it is knowing that you will be okay no matter how things turn out.

  • Bare mig - ingen anden, Dreng, 16 år

Hej.
Jeg syndes ikke at du skal skrive det men sige det og hvis nogen iretere dig med det skal du bare sige at du er så moden at du føgler dig klar til et forhold.
Held og lykke ; )

  • Lærke, Pige, 12 år

du kan skrive og spørger om ham føler det samme for så har du i det mindste prøvet (det var der engang en der sagde til mig) men jeg ved godt at det lyder mega nemt men at det vildt svært at gøre men hvis du har modet til at gøre det syntes jeg helt klart at du skulle

jeg blev kærester med min kæreste omkring jul fordi at jeg tog hjem til ham pakket ind i gave-papir og sagde at man ikke kunne afvise en gave såå…det er også en ide…

  • simone, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat