Brev

Kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.

Sikke et dilemma du står i der, jeg ville sige følg dit hjerte! Kærligheden har ingen grænser, du skal dog være klar over at det kan gå udover venskabet.

Du kunne evt. spørge din veninde om hvad hun ville sige til, hvis du spurgte ham drengen om kærester, fordi du rigtig godt kan lide ham. – hvis det kunne gøre dig mere tryg.
Så får du et svar fra din veninde, og så kan du finde ud af hvad du vil gøre efterfølgende, men hvis hun er en sand veninde, så ville hun kunne unde dig det, og bare være glad på dine vegne.

Håber du finder ud af det <3

  • Mvh lytteren, Pige, 18 år

hej med dig pige på 12!
jeg kan fornemme på dit brev at du er meget splittet!
efter min mening så syntes jeg at du skal tage en snak med din veninde og nok inden du gør så tænk over om hvis det var omvendt hvordan du ville føle dig og om jeres venskab er mere værd end en dreng!
fordi venskaber kan vare forevigt hvor at en kæreste hurtigt kan stoppe og husk nu at du kun er 12 år og har hele livet foran dig!
så ja hvis din veninde betyder meget for dig så husk citatet “hoes before bro´s” – det betyder at ingen dreng skal komme imellem et venskab
håber du finder ud af det! stort kram herfra!!!! <3

  • pige på 17 år som prøver at hjælpe andre :D, Pige, 17 år

Hejsa.
Prøv at spørge hende om det er ok hvis hun er en god veninde vil hun acceptere det og være glad på dine vegne. Men prøv at tænk over hvis det var dig der var din veninde ville du så være ok med det.
Håber du kan bruge mine råd til noget. Kh pige på 12 år

  • Pige på 12 som har været i samme dilemma, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat