Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Hej, jeg er en dreng på 12 år og der en pige på min alder jeg kan lide

 

jeg er bare bange for hvis vi blev kærester, ville hun bare blive klrester for sjov.

 

Håber i kan hjælpe mig

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Du kan spørg om hun har været i nogle tidligere forhold eller så kan du spørge hvordan hu syntes et perfekt forhold er og så kan du jo vurdere ud fra det om det er sådan du gerne vil have et forhold

  • Hjælper, 13 år

Hej med dig

Jeg syntes bare at du skal spørge hende om i skal blive kærester? Hvis hun så tror at det er for sjov, så vent og se med tiden. Hvis det så ikke kan blive bedre, så bare drop hende:))

  • Anonym Girl på 13, 13 år

Hej håber jeg Kan hjælpe:)jeg er også en pige på 12 for cirka 1 måned siden var jeg mega forelsket i en dreng for min klasse men vidste ik og man ku li mig jeg fandt ud af det fordi vi begyndte og skrive sammen?Jeg syntes du skal fx skrive og hære hende hvad hun laver og spørge ind til hende håber det hjælper

  • Anonymous, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat