Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Hej

 

jeg er dreng på 12 år og har virkeligt løst til en kæreste.

Jeg har nu prøvet at få en men alle siger nej.

 

Jeg har nu gået og tingt at jeg aldrig for en.

Men jeg vil gerne

 

kan i hjælpe mig

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

hey
jeg er en pige på 15 år, og jeg vil sige som det første råd, at piger gider desværre ikke at have en kæreste der går rundt og spørg en masse piger.
PIger vil meget gerne have at de finder EN pige som de fokuserer på, når du så har gjort det vil det hjælpe at vente med at spørge om kæreste til at du har snakket en del med hende måske i en månedstid.
Giv hende nogle komplimanter, og skriv en smule til hende, men pas på det ikke bliver for sukkersødt og overdrevet, så mister pigen interessen.
Håber det lykkes at finde en
knus

  • håberjegkanhjælpe, 15 år

Hej dreng på 12 år

Dit problem er meget kendt bland, ja både drenge og piger. – så det er normalt.
Du er, eller så kommer du snart i puberteten – så der sker meget med din krop og dine hormoner. Så at du får tanken er meget normalt.
Du skriver “jeg har nu prøvet at få en” – hvis du skal finde en kæreste, en der vil holde længere end 1 uge. Så skal det være den rette. De piger som har sagt nej, det betyder jo nok bare de ikke ser dig som kæreste. Og det er ikke ensbetydende med der er noget galt med dig, de har bare ikke følelser for dig.
Og det er det, du skal have følelser for en pige (og ikke bare den der drenge-følelse, der hvor man bare synes hun er lækker osv…), men at hun virkelig betyder noget for dig.
Så du skal finde en pige du har følelser får, og hun skal også have følelser får dig.

Og det med du aldrig får en, det skal du ikke tænke på nu. Måske, måske ikke. Måske er du bare ikkeklar til et forhold psysisk, men hvor dine hormoner siger du er.
Det skal nok komme, bare slap af.

Mvh
Anonym dreng på 15 år

  • Anonym dreng på 15 år, Dreng, 15 år

Hej dreng
Det kan godt være der ikke er nogen der siger ja men nogle gange skal man bare vente. Det kræver selvfølgelig tid men jeg ved at en pige bedst kan lide en dreng hun virkelig kender. Du skal bruge tid på en pige og du skal have et stærkt forhold med hende før du spørger. Det er måske lidt svært at skal vente men det er det eneste der virker. Og så er det sådan at de fleste der får et forhold og bliver gift ikke blev det med en fra sin klasse. Prøv at mød en pige et andet sted (hvis du ikke har prøvet det selvfølgelig). Men jeg kan sige at jeg tror og håber for dig at du en dag finder den eneste ene.

  • Anonymous, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat