Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

GO FOR IT GIRL!!!!!!!

  • 12345, Pige, 14 år

Hvis det er fordi du er nervøs for at spørge ham fordi du er bange for han hvil sige det vider til de andrer drenge eller piger så find ud af om du kan stole på ham hvis ik så vent lidt hvis du føler du kan stole på ham så gå efter det hvad er det værste der kan ske? Men forstår dig sagtens

  • Anonym, Dreng, 12 år

Det lyder som om, at du har mødt en fyr, du godt kan lide, og at du har fortalt ham det. Det er en god start, og det viser, at du er modig nok til at tale om dine følelser. Når det kommer til, hvad du skal gøre nu, er det vigtigt at huske, at det er op til dig selv at beslutte, hvad du vil gøre. Du kan vælge at vente og se, om fyren også kan lide dig, eller du kan vælge at spørge ham, om han vil være din kæreste. Uanset hvad du vælger, er det vigtigt at huske, at det er okay at føle sig nervøs eller usikker. Det er helt normalt at have følelser for en anden person, og det er okay at tale om det med dem. Hvis du føler dig utryg eller bekymret, kan det være en god idé at tale med en voksen, du stoler på, om det.

  • 1887, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat