Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig

Jeg vil sige at A lyder som en mega god fyr, men tænkt lige over at han er 18 og du kun er 14. Det er lidt mærkeligt at han kan lide en pige der stadig er barn.

Jeg ved ikke hvor gammel B er men hvis han ikke gør dig glad og ikke rigtig prøver så synes jeg ikke du skal bruge din tid der.

Jeg ved det med kærlighed er mega svært da man ikke altid kan sætte ord på sine følelser. Men jeg synes at ikke det er særlig smart at være med en på 18 når man kun er 14, og jeg synes heller ikke du skal være med en der ikke gør dig glad.

Selvfølgelig behøver du ikke være med nogen lige nu. Så mit råd vil være at lige tage en pause fra det hele og tænke mere over det. Og måske finder du en anden eller så kan det være dig og B finder ud af noget. Eller når du er blevet lidt ældre at dig og A får noget.

Hilsen
En der gerne vil hjælpe

  • L, Pige, 16 år

tror a udnytter dig. spørg dine forældre om du må have kontakt til a

  • ,ajda, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat