Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Jeg er en pige på 13

og jeg kan virkelig godt li’ en pige der går i min klasse,

men jeg er 90% sikker på hun ikke er til piger,

hvilket er noget lort, men det kan jeg ikke lave om på…

Jeg vil bare sygt gerne fortælle hende det,

men er bange for og ødelægge vores venskab.

Jeg ved bare ikke om jeg skal holde det hemmeligt

eller fortælle hende det.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej sødee
godt du skriver herind – det er super sejt af dig:)
jeg kan godt forstå dit problem og det er heller ikke særligt fedt hvis man ikke ved hvad ens crush er til. du siger at du er 90% sikker på at hun ikke er til piger, du kunne måske spørger hende på en forsigtig måde fx hvis i leger s eller k eller andre leger ofc. hvis nu nu på et tidspunkt snakker om alt muligt med kærester eller andet hvor du kunne have mulighed ofr at spørger hende omkring det.

du kunne fx sige:
1. kunne du godt finde på at blive kærester med en pige
2.har du nogensinde haft et crush på en pige
altså bare sådan nogle spørgsmål hvor du ikke afslører dig selv og hvis du nu synes at det er passende at sige at du godt kan lide hende så skal du selvfølgelig gøre det:)

du kunne også sige det lige ud fx:
jeg har noget jeg gerne vil fortælle dig og jeg håber ikke det kommer til at gå ud over vores venskab for jeg kan virkelig godt lide dig som min veninde men jeg har også fået et lille crush på dig.
eller noget i den stil

håber mit svar hjalp

KH MIGG

  • Anonym, Pige, 15 år

Kære pige på 13
Forstår godt din Frustration, har slev prøvet at stå over for en situation vor jeg skulle fortælle en ven at jeg havde fået følelser For ham, det ikke en rar situation at stå i fordi man ikke hved om man kan være venner bag efter hvis ikke følelserne er gengældt
Men det kan man godt der går bare nok lidt tid før man kan finde sammen som venner igen fordi begge parter lige skal sluge hvad der er sket
Men i den situation jeg stod i havde jeg virkelig ikke lyst til at sige det til ham men så kom min veninde med at godt råd hun sagde “du ser ham jo ligevel ikke som en ven lige nu” (i dit tilfælde en hun) så hvis du er sikker på du har følelser for hinde syndes jeg du skal spøger hinde om hun har et Crush på en eller anden eller om hun har tænkt over om hun måske var til piger
Og hvis du så har mod på det kunne du så måske fortælle hinde hvad du følger
Kærlighilsen

  • On none, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat