Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at spørge om han gerne vil være k med dig og så tag den der fra kh pige på 12

  • En god hjælper 💗, Pige, 12 år

Jeg syntes du skal gå med din mavefornemmelse, hvis du bedst kan lide drengen du har gået i klasse med siden 0. klasse, så syntes du skal gå hen til ham og hive ham til side. Spørg om det I har eventuelt kunne blive til mere, eller/og om han kan lide/har følelser for dig.

Hvis du bedst kan lide drengen fra klubben, syntes jeg du skulle få et forhold med ham, hvis det er det du føler for. Drengen du har går i klasse med har ingen ret til at føle sig trådt på da han har benægtet følelser for dig. Han må gå direkte til dig hvis han har et problem med dit valg.

Du skal ikke stå til ansvar for en som ikke er ærlig med sine følelser.

Hilsen 15 årig pige

  • Marie, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat