Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærestesorger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hejsa pige på 17
jeg forstår godt det kan være svært til at starte med og det er helt okay at være trist, sur og frustreret. Det med at være venner efter er virkelig også noget man skal tænke grundigt igennem om man kan fx kan det være svært, hvis du stadig har de samme følelser for ham som du havde da I var kærester.
jeg ville selv have holdt lidt afstand til ham i nogle uger, måske måneder, fordi hvis I stadig hænger ud sammen til hverdag, kan det være svært at tyde, hvad der er venskab og hvad der er flirteri.

  • Kris, Pige, 20 år

Nu snakker jeg af erfaring af jeg selv er en dreng og har stået i samme situation fra din x kærestes perspektiv… oftest når os drenge slår op eller hvis pigen slår op at vi tager afstand og ikke rigtigt har lyst til at svare personen som i dette tilfælde er dig pga vi ikke har lysten til og få fx minder, gode stunder osv så vi får det dårligt med os selv.
Håber det var til lidt hjælp

  • :), Dreng, 17 år

hej med dig
vi tror nok at han selv har det svært over jeres break-up. Måske har han brug for en pause fra dig, det kan være han har det svært ved at se dig hver dag (hvis i går i skole samme), måske skal du give ham en pause. Det kan være han kommer til dig. prøv at være sammen med nogle andre drenge og snakke med dine veninder/venner. <3

  • 15 og 16 årig piger, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat