Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærestesorger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Det er en meget svær situation du står i. Jeg kender godt det med at prøve at tage afstand fra en, for at prøve at glemme dem. Hvis du har en eller flere veninder i den vennegruppe du går med som du kan snakke med alt om, kan du prøve at fortælle hvordan du har det, og at du gerne vil have dine følelser til at gå væk. Hvis de så er med på ideen, kan dig og dem du har snakket med finde på noget andet at lave et andet sted end hvor drengen er.
Det er lige det eneste jeg kunne komme i tanke om, men håber du kan bruge det (-: Ellers så skal du nok med tiden miste dine følelser for ham

  • Anonym, Dreng, 18 år

Jeg er helt enig med det andet svar.
Når du har det sådan, er det vigtigt at tage afstand fra ham i lidt tid. Du kan sikkert godt blive venner med ham igen på et tidspunkt, men du bliver nok nødt til at tage en pause fra ham først. Ellers bliver det bare forvirrende og smertefuldt for dig. Og som den anden person også sagde, er det en god ide at snakke med nogle af de andre i vennegruppen om hvordan du har det.
Uanset hvad der sker, skal du nok komme over ham – selvom det måske ikke føles sådan lige nu❤️

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat