Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærestesorge

Hej jeg er en pige på 14

Min kæreste slog op med mig i dag

og ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre

han betød alt for mig og nu hele mit liv meningsløst

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde, jeg er ked af at han slog op med dig. Men det skal nok gå, jeg har selv prøvet det et par gange, det er altid hårdt. Hvis du er mega ked af det er det en mega god ide at snakke med nogen du er tætte med om det, og om hvordan du ar det eller måske snakke med dine forælder om det, om hvordan du har det. Håber du kan bruge det

  • Camilla, 13 år

Hej pige på 14 år
Jeg er selv 13 og havde også en kæreste tideligere på året, han slig op med mig da jeg tænkte vi havde det allerbedst, jeg ved godt det hele føles meningsløst og man ikke rigtig har lyst til noget, men husk på at det går over igen pg at du får det bedere, jeg ved godt til kan tage lang tid men hav tolmodighed – en dag er det i ovre og du vil kunne tænke på de gode minder i havde sammen – du kan måske prøve at snakke med din mor eller en anden du stoler på om det hele? Håber jeg kunne hjælpe

  • Pige på 13 pr, Pige, 13 år

I går fandt jeg ud af at mit crush kun ser os som venner. Hun var og er mit et og alt. Jeg elsker hende, og hun er fantastisk, det føles som om skæbnen vil have os sammen.
Dette svar hjælper dig måske ikke med at komme dig over din kæreste, men jeg vil bare sige at du slet ikke er alene, og du skal nok finde den rigtige for dig en dag. ❤️

  • Idk, Nonbinær, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat