Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærestes bedste ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, pige 13 år.

Ifølge mig er du totalt det jeg vil kalde vild med ham. Det er helt naturligt, men du burde nok ikke fortælle din kæreste at du er vild med hans bedste ven. ihvertfald hvis du stadig gerne vil fortsætte med at være kærester. Hvis det var mig der var i dine sko, ville jeg nok gå stille til værks. Prøv at give det lidt tid og se om det i virkeligheden er det du tro, eller om du bare er tiltrukket af ham.

  • 18 - årige pige., Pige, 18 år

Hej pige på 18!
Hvis jeg var dig ville jeg skrive en lang liste med fordele og ulemper ved at beholde din kæreste og ved at gå fra din kæreste og begynde at flirte lidt mere med ham den anden. Og husk også at overveje grundigt om du rent faktisk elsker din kæreste og om du er forelsket i ham den anden. Du skal nok også sætte dig i din kærestes sted. Hvordan vil du have det hvis din kæreste forlod dig for din aller bedste ven.

Kh pige på 12

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er et svært dilemma. Jeg syntes at du skal tænke over hvem af dem du helst vil have. Det er ikke fair overfor din nuværende kæreste hvis du ikke kan lide ham, men bare bliver ved fordi du ikke kan få en anden. Hvis du virkelig brænder for ham den anden, skal du gøre noget ved det. Kærester behøver jo heller ikke at se hinanden hver evig eneste dag. Nu skriver du tit, og jeg ved selvfølgelig ikke hvor tit du mener, men ellers findes der altså også snap, insta, FaceTime, Skype, og Google meet. Og masser af andre sociale platforme. Men du må gøre op med dig selv. Hvem vil du have. Hvis i virkelig godt kan lide hinanden, er der intet der kan forhindre jer i at være sammen. Heller ikke selvom i bor i forskellige byer.🤓😁

  • Pigen spm selv er vild med ......, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat