Brev

kærester

Hej jeg er en pige på 12 år

 

jeg har en kæreste hver gang vi snakker sammen over mobil bliver der pinlig tavshed fordi vi ikke ved hvad vi skal snakke om det kan godt være lidt irriterende.

 

Håber i kan give mig nogle gode råd.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

jeg ha det samme problem i skal bare snakke elller bare kigge på hindanden så finder i no ud af hvad i vil snakke om jeg ha fundet ud af i kan snakke om alt gennem himmek og jord her kom mit råd

  • Anonymous, 12 år

Hei! OMG kan sagtens følge dig! Det er noget af det værste jeg ved… akavet stilhed. Jeg har det sådan personligt at når jeg virkelig elsker en person så kan jeg være sammen med personen uden at vi behøver og snakke, men bare hygge os. Hvis ikke at der kan være “stilhed” mellem jer så er i måske ikke skabte for hinanden. Er langt fra kærlighedsekspert, men synes du skal tænke lidt over det.
Ellers:
Prøv at lav lidt sjov med ham eller start en lille diskussion for sjov! Det kan holde en lang samtale igang og det plejer at hjælpe <3

  • Koen, 16 år

hej, jeg har selv prøvet at tale i telefon med nogen uden jeg vidste hvad vi skulle tale om og endda flere gange. Det hjælper hvis du fx. bringer et emne op eller stiller nogle spørgsmål men ikke for mange spørgsmål for det kan man godt blive lidt træt af. Håber mit råd kan hjælpe.

  • Aysha, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat