Brev

Kærester stoler ikke på mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes du skal prøve at snakke med ham, eller skrive en besked med hvordan du har det og du gerne ville prøve at rede jeres forhold.

Hvis han ignorerer dig eller svar surt på nogle måde, så syntes jeg ikke du skal bruge mere tid på ham.

Jeg syntes ikke du skal bruge mere tid, på en der ikke har løst til at løse jeres forhold. Og Selv om det bliver svært syntes jeg du skal slå op, du skal nok komme over ham, men hvis det ikke fungere imellem jer er det nok bedst.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det lyder virkelig irriterende. Jeg kan godt forstå at du er ked af det.
Det jeg ville gøre, er at skrive til ham. Skriv en besked hvor du fortæller hvordan du har det, og at du er ked af at du har gjort ham sur. En god ide ville være at give ham plads og tid.

Du kunne måske sige undskyld til ham, skrive at du er ked af at du sagde det du ikke måtte sige.
Hvis han stadig er sur efter du har undskyldt til ham, så skal du ikke bruge mere tid på ham. Så har du gjort dit bedste. Det er jo heller ikke sjovt for dig at være sammen med en som hele tiden er sur.

Jeg kan godt forstå at du er bange for at miste ham. Jeg har prøvet noget ligende med min kæreste. Vi blev gode venner igen. Vi har så aftalt at vi ikke skal være kærester igen. Måske kunne i prøve det?

Håber at det hjælper og at han tilgiver dig❤️

  • Felix505, 14 år

Hvis han ikke stoler på dig, så over vej om han er det være. Altså at være sammen med. Det er svært at give slip, men det kan gøre mere ondt hvis du ikke gør…

  • RW, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat