Brev

Kærester, men han er vildt genert

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 13 år
jeg en dreng på 12 og var også super genert engang over for min kæreste på det tidspunkt
jeg fandt ud af at jeg ikke var intreseret i personen
nu har jeg en kæreste og vi har haft sex et par gange
håber det gir mening:)

  • erfaren dreng på 12, Dreng, 12 år

Hej pige på 13. Jeg er 15 år, og har aldrig haft det der liner en kæreste. Men da jeg var på i din alder, var der nogen der gerne ville være kærester med mig, og også nu. Hvilket jeg ikke har det så rat med. Jeg tror at når man er 13, er det ikke så seriøst. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvordan du har det, men jeg var i vært fald ikke klar, og er det heller ikke i nu. Så det jeg prøver at sige er, at det er meget forskelligt hvordan folk har det. Og det er mega fedt at du er forelsket, men nogen drenge i 7 kl. er nogle gange ikke helt klar over hvad de skal føle. Så tror ikke du skal ikke tage det så seriøst❤️håber det hjalp❤️❤️❤️

  • 15😏, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat