Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærester med en pige.

Hej håber i kan hjælpe

Jeg er en 13 årige pige og jeg er kærester med en pige.

Det er mega svært at holde det hemmeliget men hverken mig eller hende vil have at vores familie skal få det at vide.

Men jeg føler at jeg gør noget forkert når jeg ikke har fortalt det til mine forældre.

Hvad går jeg?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige
Husk nu at din familie elsker dig om du er til drenge piger eller et helt tredje køn.
Jeg er selv homo seksuel og det var svært at sige det men da jeg sage det til min familie var det som om en sten faldt fra mig hjerte og jeg kunne virkelig være mig selv
Hilsen m

  • Den homoseksuelle dreng, Dreng, 14 år

Hej, synes godt du kan sige det, desuden skal du jo springe ud på et tidspunkt hvis du er biseksuel/lesbisk. Men nu har du jo chancen for bare at sige “hej mor og far, det her er min kæreste (navn)” og så kan i bare gå på dit værelse bagefter. De ønsker jo kun gode ting for dig. Du skal nok sige det først til din kæreste, at du har tænkt at sige det til dine forældre, måske motivere det hende til at gøre det samme!

  • Anni, Pige, 14 år

Jeg har selv en pigekæreste men jeg er også godt klar over det måske kun er en overgang. Næste gang kan det være en dreng jeg forelsker mig i. Mig og min kæreste holder det også hemmeligt. Jeg synes selv det ville være akavet at fortælle mine forældre det. Sys også det er lidt nemmere nu og ha besøg af min kæreste til fx en soveaftale. Mine forældre tror jo bare det er min veninde og ved jo ikke der sker tilfredsstillese under dynen og det har jeg det enlig fint med. Så jeg tænker ikke du behøver fortælle det. i alt fald ikke endnu. Jeg har det sådan at hvis jeg stadigvæk har min pigekæreste når jeg fx er 15 kan det godt være jeg fortæller det.

  • Vera, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat