Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærester

Hej

Jeg er en pige på 12 jeg har en kæreste

men jeg kan ikke så meget lide ham

men der er en fra min fritidsaktivitet

som jeg tror er lidt lun på mig

og han kigger hele tiden på mig

griner af mig og jeg tror faktisk også

jeg kan lide ham

men hvordan slår jeg op og spørger den anden

er i ikke nok søde at hjælpe mig🥰

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Start med at spøge ham den anden hvordan han har det IK bliv kærester med ham før du har sloges op med den anden husk det.. hvis han kan lide dig så syndes jeg da bare du skal sige farvel til ham den anden hvis du alligevel ikke er sp vild med ham.

  • 🙃, Pige, 12 år

før du vælger at slå op med din nuværrende kærste burde du sikre dig at ham den anden kan lide dig, fordi hvis du slår op med din kæreste nu og det så viser sig at ham den anden fyr ikke kan lide dig ville det jo være et spildt forhold. men hvis du nu slår op med din kæreste ville jeg råde dig til at gøre det på en ordenlig måde, hvor du fx siger at du ikke føler i passer godt sammen eller siger at du ikke vil være sammen med ham mere fordi i er vokset fra hinanden. du kan self også gøre det på den dårlige måde hvor du siger ”jeg slår op” og så bare blockere ham, men det ville være ret ondt. for drenge kan det nemmelig godt være ret hårdt at miste en person så tæt på en, og det kan sidde ved en i lang tid. men gør hvad du føler ville passe bedst for dig. jeg håber alt det bedste fort dig, hilsen en dreng på 14.

  • dreng på 14, Dreng, 14 år

Jeg syntes du skal spørge ham der drengen om han har en kæreste, hvis han siger ja, så skal du bare glemme alt om han men hvis han siger nej så syntes jeg du skal slå op med din kæreste og sige at det fordi du har fået følelser for en anden også kan du spørge om ham der drengen om han vil være sammen med dig

Håber det hjalp

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat