Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærester

Hej mit navn er xx og jeg er 13.

Jeg har lidt svært ved at få en kæreste

Og jeg har i 2 år nu

virkelig godt kunde tænke mig en kæreste.

For jeg har brug for at blive elsker af en

som jeg også selv elsker .

a.k.a en kæreste.

Så mit spørgsmål er:

hvordan får man en god kæreste? .

k.h xx 13 år

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng 13.
Alle de tanker om at en anden elsker en og holder af en så meget som man gør af dem. De fylder især i din alder og mange år frem.
En kæreste er ikke noget man skal fremskynde men det er noget som kommer når man mindst venter det . trust me. Du spørg til hvordan man får en god kæreste og det er der mange svar til men hey start med at finde en pige du syntes er sød. Og lær hende af kende. brug tid på at interessere dig for hende. Og imens den proces er i gang kan du langsomt mærke om det der spark er der mellem jer to. Hvis du føler for den go ahead og spørg om kærester. Men hey du 13 du har ikke travlt du har et langt liv forud for at finde kærligheden. Forstår godt det er spændene tanken om en kæreste. Men jeg kan fortælle dig jeg havde ikke en kæreste før jeg blev 16. Og det var fordi jeg ventede og så kom der en der passede til mig. Så mit bedste råd er ikke stres med det, og nyd de venskaber du har nu, og måske vil din bedste veninde blive lidt sødere med tiden og det vil vise sig at hun måske også kan lide dig .

  • A, Pige, 16 år

Hej jeg kan godt forstå hvorfor du gerne vil have en kæreste. Jeg vil også gerne have en kæreste men jeg har haft en men så fik jeg tænker for en anden så du kan altid sige at du ikke gider mere men så kan du også mærke hvordan det føles.

  • bobo, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat