Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kærester

hej jeg er en pige på 12 år.

Det jeg skal til at sige kan lyde lidt kompliceret.

Men det er noget jeg har tænk over

altså jeg har haft en halv seriøs kæreste.

Men alligevel ikke jeg sagde det ikke til mine forældre

men lige pt føler jeg mig klar til at dele mit liv med en

sove med møde en man bare ikke kan lade vre

og bare være sig selv når man er sammen med ham.

Bare lave noget manikke laver med andre, ansigtsigmasker og så videre.

men jeg ved ikke hvor og hvodan jeg skal finde en jeg faktisk har følelser for

plzz hjælp.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

I din alder kan det være svært at møde nye mennesker, du har sandsynligvis ikke rigtigt fået lov af dine forældre til at mødes med fremmede. Så dine muligheder er ikke store. Vil nok tro du bliver nødt til at kigge efter nogen på din egen årgang eller over og under. Ellers er det venners venner. Dog vil jeg advarer dig om at drenge sjældent vil disse ting i den alder, i den alder er drenge ikke rigtigt interesseret i noget fra dig, sandsynlig bare at man kan prale med at have en kæreste, men hvem ved, måske finder du dig en der er interesseret i ansigtsmasker osv.

  • Anonym, Dreng, 17 år

kære pige. jeg er en dreng på 12 år som har de samme følser som du, men ved bare at ingen drenge gider ansigtsmasker. men at kunne dele sit liv med en, det gad jeg gerne. det kan være svært at finde en der gider de samme ting. det er det jeg synes er svært. så du er ikke alene

  • julius, Dreng, 12 år

Hej pige på 12 år!
Jeg har det præcis på samme måde men ligenu er du i en alder hvor at kæreste forhold ikke er så seriøst, du skulle måske bare vente til du bliver lidt ældre. Du skal nok finde en som er den rette for dig. Men hvis du virkelig gerne ville have en kæreste kan du prøve at finde en fra din klasse men vær sikker på at du kan lide personen og ikke bare gør det for at have en kæreste.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat