Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærester

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes helt klart du skal sige det til hende. Det kunne være rart at komme ud med det selvom at hun ikke er intraseret i dig. Du kunne fx sige eller skrive at du godt kan lide hende og at du godt ved at hun ikke har det på samme måde men at du gerne ville ud med det.

  • Me, 16 år

Hejjj, nogle piger kan godt lide højere drenge meennnn de fleste er ligeglade, så længe at de er forelsket. Hvordan ved du at hun er forelsket i din bedste ven? Prøv at sige at du gerne vil lære hende bedre at kende, du kan også prøve at sige det at du gerne vil have lidt alenetid med hende. Er din bedste ven forelsket i hende? Oggg det med at i bor langt væk fra hinanden, det er et problem, jeg har prøvet det.

  • Jeg ved det, Pige, 12 år

bare sige til hende at du kan lide hende . jeg har også en jeg kan lide min jeg er lige som dig
bare gå hen i sige du kan ligde hende

  • k1ng_cr0wn, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat