Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæresteproblemer i skabet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tak for hjælpen. Jeg apriciater det virkelig. :3 Ved godt hvad jeg vil gøre nu

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej,
Jeg kan godt forstå det er svært at være forelsket i en anden, end ens egen kæreste. Og hvis hvis han virker sød og interesseret, kan det også være svært og se om der er noget mellem jer, især hvis din nuværende kæreste har virket lidt afvisende.
Jeg synes du bør skrive til din nuværende kæreste, og hører hvorfor han virker så afvisende.
Hvis han så ikke giver respons, så tror jeg det er bevis på at jeres forhold er slut.
Det er måske vigtigt at du ikke er din kæreste utro, og derfor er det vigtigt at afslutte foholdet inden du begynder med en ny.
Derefter kunne du skrive til drengen du er interesseret i, og på den måde finder du hurtigt ud af om der er noget mellem jer.

  • Hjælperytteren, Dreng, 15 år

Hej
Jeg frodtår 100% hvordan du har det. Er transkønnet og kun min mor ved det. Jeg har også en kæreste som er det samme køn jeg er skiftet fra. Men det er noget hele min familie ved. Den måde jeg fortalte at jeg var til piger, til min familie var at snakke stille og roligt med dem. Hvis de begyndte at råbe af mig blev jeg ved med at snakke stille og roligt, og sagde “hvordan kan det provokerer dig at jeg er til mit eget køn? Det kan ikke skade dig eller vores familie på nigen måde”
Håber du kan bruge det til at komme ud til din familie.
Men andgående don kæreste skal du bruge tricket med at snakke stille og roligt og sige hvordan du føler. Hvis han råber af dig så bliv ved med at snakke stille og roligt til ham. Og snak også med ham du har et crush på
Held og lykke! <3

  • Ham uden et navn, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat