Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæresteproblemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan godt forstå det du har det svært med det måske har du en god ven du kan snakke med min kæreste er også slået op over SMS 😭

  • Anonym, Pige, 13 år

godt du skriver det lyder virkelig ikke særlig rart og syntes ikke det er orden han slutter det sån fordi som sagt når i har været samme så lang tid men hvis i har nogle fællesvenner kunne du så ikke prøve og snakke med dem om det og sige sin som du har det også kunne de evt. snakke med ham om det og fortælle hvor hårdt det er for dig og miste ham på den måde håber du kunne bruge mit svar 🙂
ps du kunne også snakke med dine veninder om det måske de har en god ide
håber du får det godt igen stor kærlighed til dig du mega sej
kh pigen på 13 år

  • pigen på 13 år, Pige, 13 år

Hejsa pige.
Jeg tror det du har brug for lige nu er noget opmuntring. Først skal du selvfølgelig have lov til at græde ud og så videre. Sæt dig ned med din dyne, se en film, og spis en potion is. Husk også at få noget sundt mad i maven, så du ikke får det skidt og kaster op. Når du føler du er færdig med at græde osv, så tag ud og lav noget, vær sammen med dine veninder, familie, lav nogle opmuntrende ting, så du ikke kun sidder i din seng og græder, for det dur jo ikke (: Den her tid skal nok gå over, bare rolig, jeg er sikker på folk vil støtte dig igennem det her.

God bedring, du er stærk!

Venlig hilsen pigen der elsker at hjælpe! <3

  • En sød pige (:, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat