Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kæresten

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Dsv. er det sådan at lige meget hvor meget du har følelser for ham skal du også kunne forstå hvis han ikke ønsker at være i et forhold. Jeg håber selvfølgelig for dig, at det kun er en fase som han snart er ovre, men indtil videre må du som sagt give ham plads til at finde sig selv igen. Alt jeg kan sige er hold noget afstand, hvis han vil tale så tal med ham, hvis han har brug for at være sammen med sine venner så lad ham gøre det. Hvis han så kommer tilbage er du nødt til at modtage ham med åbne arme.

Håber du finder ud af det
mvh
Keglen

  • Keglen, Pige, 15 år

du kan prøve at ikke se ham så meget den næste uge måske og så kan du prøve at ringe til ham eller skrive til ham hver dag engang imellem hvordan han har det

  • Anonym, 8 år

Hmm han lyder da lidt som en klovn, kæresten der, altså… Sådan ville jeg aldrig sige til en pige jeg var kæreste med. Jeg ved ikke om du kunne prøve at snakke med ham om hvad det er han gerne vil have plads til? Det er nok ikke engang sikkert han selv ved det. Det er aldrig sjovt når den ene i et forhold har mindre følelser end den anden, det ender altid med at nogen bliver kede af det. Det er i hvert fald min erfaring. Håber I finder ud af det☺️

  • Jokumsen, Dreng, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat