Brev

kæreste ryger

Hej
Jeg er vildt forelsket i min kæreste, og jeg elsker ham virkelig…. men han ryger…

Jeg synes self det er hans valg, og jeg vil ikke være en nederen kæreste der beder ham lade vær… Det er dog sådan at min familie har meget imod rygning, og så har jeg selv astma, og bliver kvalt når folk ryger i nærheden af mig…

Ved ikke om jeg skal bede ham op at stoppe, eller slå op el.lign.
Hvad synes i??

Knus migg<3

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal spøre om han ikke ville stoppe med at ryge. Og hvi han siger nej er han ikke det vær for dig, Det betyder at han ikke respekterer dig og dine holdninger og det skal du ikke finde dig i.
På længere sigt gør du ham også en tjeneste. Ved at prøve at vende ham af med cigaretter.

  • Anonym, Dreng, 15 år

jeg synes du skal spørge ham om han ikke vil stoppe med at ryge når han skal være sammen med dig… hvis i har aftalt at være sammen en dag så skriv til ham dagen før han ikke skal ryge den dag i skal være sammen også måske giv ham noget mint og noget tyggegummi.

  • Pusle, Pige, 14 år

Du kan prøve at spørge ham og måske købe nogle lakrids slik poser. Sådan stoppede min far, han spiste lakrids eller tyggede på tyggegummi med kraftig smag!❤️

  • Hehe, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat