Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste problems

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig🙂
Jeg kan godt se at det nok Er en ret ubehagelig og ikke er den fedeste situtation at stå i. Jeg kan godt relatere i det som du siger med at man måske nogle gange bare trækker sig og gør hvad den anden ønsker. Jeg har selv stået der før men jeg tror ikke altid at det er det rigtige at gøre. Jeg syntes at hvis du er ærlig så er du den bedste udgave af dig selv og mere kan man ikke forlange. Hvis du syntes at det virker som om at han bliver ked af det når du siger hvad du syntes er han måske ikke den hel rette for dig? Altså man må jo altid ave sig over ting men du skal ikke føle dig presset eller usikker på det du gør for at høre ham glad. Jeg kan så godt forstå at du gerne ville gøre ham glad men HUSK nu også at tænke på dig selv. Hvis du ikke gør det så tror jeg ikke at du ender med at være glad sammen med ham😔 Du skal helst ende med at kunne slappe af i det forhold og det håber jeg at du gør ellers skal du måske finde ud af noget andet. Jeg håber og tror på at du gør det rigtige.
Held og lykke🍀

Kh mig.

  • Mig🌱, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat