Brev

Kæreste problems

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig🙂
Jeg kan godt se at det nok Er en ret ubehagelig og ikke er den fedeste situtation at stå i. Jeg kan godt relatere i det som du siger med at man måske nogle gange bare trækker sig og gør hvad den anden ønsker. Jeg har selv stået der før men jeg tror ikke altid at det er det rigtige at gøre. Jeg syntes at hvis du er ærlig så er du den bedste udgave af dig selv og mere kan man ikke forlange. Hvis du syntes at det virker som om at han bliver ked af det når du siger hvad du syntes er han måske ikke den hel rette for dig? Altså man må jo altid ave sig over ting men du skal ikke føle dig presset eller usikker på det du gør for at høre ham glad. Jeg kan så godt forstå at du gerne ville gøre ham glad men HUSK nu også at tænke på dig selv. Hvis du ikke gør det så tror jeg ikke at du ender med at være glad sammen med ham😔 Du skal helst ende med at kunne slappe af i det forhold og det håber jeg at du gør ellers skal du måske finde ud af noget andet. Jeg håber og tror på at du gør det rigtige.
Held og lykke🍀

Kh mig.

  • Mig🌱, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat