Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej “Dreng”

Det helt normalt når man er i den alder, man er usikker, det gælder bare om at komme ud af kassen og prøve at evt komme med en sjov kommentar, eller lære hinanden bedre afkende.

Der ihvertfald ingen tvivl om, at hun godt kan lide dig, ellers ville hun ikke spørge om i skulle sove sammen i hverdagene.

  • Admin, Dreng, 16 år

Du kunne gå hen til hende og spørge om i bare skal tale. Jeg regner da med at hvis i er kærester var der en der spurgte først?. Hvis man kan det vil jeg da sige det andet er muligt. Og bare måske vær sammen med hende

  • Dreng, Dreng, 16 år

Kære dreng på 16
Dine forældre passer bare på dig!!:)
Det der med at i ikke taler så meget sammen, jeg tænker det nok skal gå over, bare vent lidt, også begynder i og snakke!:)
Kh mig

  • Den søde:), Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat