Brev

Kæreste problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare sig at du tror at det er bedst vis i bare er venner for at du ik har ligså mange følser for hende mere

  • Knejt, Dreng, 13 år

giv det lidt tid (2 uger) og vis det stadig ikke virker så sig det som det er

  • Vandmelon, Pige, 12 år

Hej søde,
Det at gå fra venskab til kærester kan være en udfordring, at gå tilbage er endnu svære. Det kan tit ikke gøres uden en af parterne bliver ked af det.

Nu må du ikke tro jeg dømmer jer, men hvis i kun har være venner 1 måned, og nu kærester I et par uger. Så lyder det for mig som, at i har været for hurtige ude. Alt er nyt og spændende, så det normalt. Følelserne er ligesom en rutsjebane, det kilder i maven, men følelsen forsvinder også når turen er slut. Lidt det samme som i måske oplever.

Når man bliver kærester skal man huske at kommunikere, I skal til at lærer at være kærester, det ikke bare noget man gør, det kræver øvelse. I kan sagtens være venner og kærester.

Da jeg var 12 år mødte jeg en dreng, ham forelskede jeg mig i. I dag er jeg 22 år. Drengen jeg forelsket mig i den gang, han er ikke kun min bedste ven, vi har også været kærester, forlovet og er i dag gift. Vi har en datter på vej til 2 år, og barn nummer 2 er også på vej. ❤️

Det jeg prøver at sige er, det tog år for os at nå til hvor vi er i dag. Men vi troede på det. Så længe I begge tror på jeres forhold, så kæmp for det. Lad vær med at giv hurtigt op.

Det okay at være i tvivl, det var jeg også selv i sin alder.

Mit bedste råd vil være, forbliv kærester, men arbejd på at bliv bedre venner, ses med hinanden, skriv til hinanden, udvis interesse for hinanden. Den første måned eller to, er de sværeste.

I har livet foran jer, og masser af tid. Tag det stille og roligt.

Held og lykke til jer begge to ❤️🍀

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat