Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kæreste problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej, synes faktisk det er en forkert måde at ligesom være sammen på altså ikke det med at i spiller sammen men det med at han bare lader dig være når i er sammen så han bare kan spille, tror også det har været fordi den gang jeg havde en kæreste så når vi var sammen så spillede han aldrig, så havde vi bare glæden af hinanden…Men ligesom når vi snakkede sammen så spillede han nogen gange men det synes jeg var hyggeligt, synes at du skal fortælle ham at der er noget du ville snakke med ham om du kan også bare skrive at der er nogen du gerne vil tale med ham om, du skal bare ikke skrive det du vil tale med ham om fordi så kan han jo bare være flabet og skrive alt muligt, det kan han self også foran dig men det er bare lidt svære. Han kan også stå i nogen problemer lige nu siden at han helere vil det så synes bestemt også at du skal spørge ind til hvordan han har det for tiden.

  • Jeg vil gerne hjælpe alle, Pige, 14 år

Jeg synes du skal fortælle ham hvad du synes

  • Gimini, Pige, 11 år

Hej jeg synes du skal overveje om han er det vær at holde på. Hvis du ikke selv gider at spille så må du bare sige: jeg synes faktisk at det er lidt træls at du kun sider og spiller.

  • Tulle, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat