Brev

kæreste problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Dreng hvis du virkelig vil have Hende tilbage skal du viste blev mega gode venner med hende og til sidst siger du at du måske kan lide hende og sige at det var en kæmpe fejl at du slog op med hende PS hun bliver nok ked af det da du gjorde det forbi men vis at du vil hende håber det kan hjælpe

  • Clara, Pige, 16 år

Hej dreng på 16
Jeg synes du skal se om du kan få et godt venskab med hende til at starte med, det er bedere end ingenting. Og hvis du så bliver gode venner med hende så synes jeg at du skal fortælle hende hvordan du har det

  • My, Pige, 14 år

ejnej ej nej …¨
jeg synes du skal respektere hendes ønske og desuden var det dig der droppede hende så jeg føler ikke rigtig det ville være en god ting hvis du begyndte at ville have hende tilbage.

Der er simpelthen for meget liv til at chancen for din éx kæreste er dit livs kærlighed. altså chancen er der bare ikke

  • dont care, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat