Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kæreste problemer??

hej.

jeg er en pige med mange følelser, men ovenpå det har jeg en kæreste,

han er vildt sød og jeg kan vildt godt lide ham. vi har været sammen i et par måneder nu, men jeg syntes det begynder at være anderledes.

han bor en halv time fra mig, så langdistance er vi vel ikke men, ligene er vi kun sammen i weekenden ´, hvilket er okay. men problemet er bare at, jeg føler han er blevet meget fjern, når vi skriver sammen og vi snakker næsten ikke i telefon mere.

jeg ved ikke hvorfor han ligepludselig opfører sig sådan. han plejede at svare mig hele tiden og sende hjerter, men hun sender han ikke hjerter mere eller skriver noget sødt.

hvad tror du/i årsagen kan være, skal jeg være bekymret for vores forhold eller er det bare grund at han savner mig i den her tid?

skal jeg skrive noget til ham???

plus hjælp, en forvirret pige i nød.

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 16.

Af hvad du har skrevet virker det som om at han nok er begyndt at miste interessere for dig. Det er selvfølgelig ikke sikkert. Han kunne også have nogle personlige problemer han døjer med lige for tiden, der gør ham fraværende og nedtrykt. Jeg synes du skal tage en snak med ham om det. Et hvert godt og healthy forhold har brug for kommunikation, så næste gang du ser ham skal du snakke med han om det og sige hvad der går dig på.
Vær stærk og vær modig.❤

XO Pige på 14.

  • En pige der prøver at hjælpe, Pige, 14 år

Hej Pige på 16.

For 4 uger siden ca. slog min kæreste op med mig da hun ikke længere følte det samme. Vi havde haft noget i næsten 3 måneder. Til sidst stoppede hun med at skrive hjerter og virkede fjern. Hun spurgte om jeg ville gå en tur og slog op.

Vi kan ikke hjælpe dig, kære.
Det eneste du kan er at snakke med ham i person og sige hvordan du har det og føler det. For det er vigtigt i et forhold.
Så må du tage den derfra. Det kan være der er en god grund.
Men sig at du har brug for at snakke.

Jeg forstår godt det er svært når der sker sådanne nogle ting, men den eneste der kan gøre noget er dig.

Håber i finder ud af det

Hilsen S

  • S, Dreng, 17 år

Hej Pige
Jeg har fuld forståelse for din bekymring. Jeg har selv en kæreste der i nogle perioder ikke har svaret mig særlig meget osv. Jeg tog en snak med ham om det, og det vidste sig, at han havde haft travlt og været væk fra telefonen. Så snak med ham om det 🙂

  • Ria, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat