Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste og skinny jeans

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan ikke tvinge ham til at gå i baggy bukser, men du kan prøve at vise ham nogle billede hvor du synes bukserne ser fede ud, men i sidste ende er det hans valg og du siger det ikke er et seriøst problem. Er det så virklige nødvendigt?

  • JJ, Pige, 15 år

Jeg synes du skal lade ham gå i det han vil og føler sig mest komfortabel i. Hvordan ville du have det hvis det var omvendt og han ville have dig til at gå i noget tøj han synes var pænere men du ikke følte dig komfortabel i?
Bare min mening

  • RK, Pige, 14 år

Der er ikke noget værre end piger der vil blande sig i deres kærestes tøjstil. Så du skal såmænd bare blande dig helt udenom

  • Jasper, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat