Brev

Kæreste og klassen

Jeg er en dreng

og jeg er forelsket i en pige

Men min fra klassen synes at

Det er ulækkert at have en kæreste

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Kære søde dreng.
Der er en der på alle mulige måder har misforstået det med at have en kæreste, da det på INGEN måder er ulækkert🌸 Hvis du kan lide pigen, synes jeg det er en god idé bare at springe ud i det, og ikke høre på hvad din ven siger🤍 Begynd at snakke med hende osv. hvis du har lyst, og ikke lade dig påvirke af hvad de andre siger, måske kan hun også lide dig?

Vh anonym, der håber du finder ud af det hele!

  • anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat