Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste og følelser for en veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg Sys du skal sige det til din kæreste at du har kun lide hende lidt, men sig til hende først at du gerne vil have at hun ikk’ bliver sur det er det bedste du kan gøre har næsten lige stået i den samme situation men virkelig prøv det vil lette på det der fylder

  • Celi, Pige, 10 år

du kunne skrive til din vendine at du syntes hun er sød men også at du ikke kan lide hende på den måde. og så skriv til din kæreste det der med dig og vendiner.

  • NyAnCaT, Dreng, 15 år

At du får følelser for en anden er ikke noget du kan gøre for. Jeg synes du skal stoppe kontakten i hvert fald i lidt tid med din veninde, da jeg synes din kæreste fortjener at du prøver at fjerne dine følelser fra veninden. Hvis du på ingen mulig måde vil det, så sørg for at du ikke skriver for meget med hende. Risikoen i at blive ved med at skrive med veninden er jo at dine følelser vokser for hende.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat