Brev

Kæreste med en eldre

Hej

Jeg er en pige på 11 år,

Og jeg er kærester med en på 14.

Jeg er bare meget forvirret om det er normalt,

mig og min kæreste har det godt sammen

og han kan rigtig godt lide mig

og jeg kan lide ham.

Men er det mærkeligt at være kærester med en på 14

når man selv er 11?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa

Så længe at i har det godt sammen kan jeg ik se et problem, han er jo lidt ældre end dig og er måske klar til noget mere. Det er meget vigtigt at du tør at sige fra.
Hvis piger siger noget til dig om det så bare husk at de er jaloux på dig fordi at du har fået en på 14❤️❤️

  • Kekdj, Pige, 16 år

tro mig det her helt normalt der er intet at være bange for fordi det mest vigtiske er jo at i har det godt sammen så bare husk på det gør ik noget og du skal bare ik tage dig af hvad andre siger hvis de har en dum kommentar omkring det så bare lad dem være så syndes de ik det er sjovt at drille dig

  • sdl, Pige, 11 år

Hej pige på 11 år 🙂

Jeg kan se at du allerede har fået nogle svar, men lad mig lige komme med et input.
I din alder, er du jo egentlig ikke helt teenager endnu og han er. I er to vidt forskellige steder i jeres liv lige nu, og så skal du også lige tænke “hvorfor er han ikke sammen med en på sin egen alder”
Ville du selv være sammen med en, 3 år yngre end dig selv?
Bare en tanke jeg havde da jeg ved at alle mine andre venner i den alder af drenge nok aldrig ville tænke på at komme sammen med en, 3 år yngre.

Jeg siger ikke dette for at nedgøre din beslutning i forhold til at komme sammen med ham, men blot for at gøre dig klar over hvad du går ind i. Er næsten sikker på at dem der spørg ind til, om det ikke er lidt mærkeligt, er mere bekymrede end jaloux.

Håber dog stadig, at i har det okay sammen, og du skal selvfølgelig ikke slå op med ham hvis det fungere. :]

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat