Brev

kæreste forvirring

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du ikke holder af dine kæreste, eller ikke føler at han er den rigtige, så er i måske ikke skabt for hinanden. Der er ingen grund til at være kærester med ham, hvis du ikke har følelser for ham mere. Ved godt det er lige ud, men du skal ikke være sammen med ham, hvis du ikke kan lide ham som før

  • Julemandens lille hjælper, Dreng, 16 år

Hej pige på 16 🙂

Det lyder som om du måske ikke er forelsket i ham mere, eller blevet træt af ham. I det tilfælde synes jeg du burde slå op, så i begge kan komme videre.

Ellers ville jeg nok sige hvad der skete, undskylde over for ham, hvis han ikke godtager undskyldingen er der ikke så meget at gøre, i det mindste har du sagt hvad du har gjort galt og vist du kan se at det du gjorde var forkert. Eller måske tilgiver han dig og du kan vise overfor ham at du gerne vil jeres forhold.

Håber du kan bruge mine råd til noget (:
Good luck

  • largimolala, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat