Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste forhold

Jeg har en kæreste på 16 år.

Og er bange for han er sur på mig.

Han ser mine beskeder uden og svare og er sygt bange for jeg gjort noget galt.

Hvad skal jeg gør.?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Det kan bestemt være hårdt, når ens kæreste ‘bare’ læser ens beskeder, men det er meget normalt, det sker. Der kan komme noget i vejen, eller være en anden grund. Hos min kæreste sker, det også nogle gange. Jeg kan sagtens finde på, at skrive til hende “Er du okay? <3", hvis hun ikke svarer. Og så vil der normalt komme et svar, når de læser den.

Jeg kommer også selv til det nogen gange, der tror min kæreste også at jeg er sur eller lignende, men det er mest af alt bare fordi der kommer noget i vejen, eller man glemmer at sende den.

Mener du, det er ved at tage overhånd, så synes jeg klart du skal forsøge, at tage en snak med ham. Det er vigtigt, du sætter ord på det overfor ham, så han forstår hvad du mener.

  • Simon, Dreng, 18 år

tænker bare du skal tage hjem hos ham og snakke ud

  • lulu, Dreng, 16 år

Kære pige på 15 år.
Vi er to piger på 17 år.
Vi forstår hvor hårdt det kan være, når en person så speciel som en kæreste pludselig ikke vil svare, men som simon længer oppe sagde er dette helt normalt.
Det står en smule uklart for os, hvorvidt der er en grund til at din kæreste ikke svare på dine beskeder. Men i bliver nød til at tale sammen, dette skyldes at kommunikation i et forhold er utrolig vigtigt. Hvis i ikke får snakket sammen kan det føre til endnu flere problemer.
Forstå mig ret men du bliver dog også nødt til at affinde dig med at din kæreste har et liv, og det er ikke meningen at når man er i et forhold, at ens partner er en del af ens liv hele tiden. Du bliver nød til at give ham plads til at lave andre ting, ligesom han skal give dig plads.
Hvis i ikke giver hinanden plads til at være jer selv, kan forholdet hurtigt blive klaustrofobisk og kedeligt.
Vi synes ikke du skal bekymre dig for meget, måske er han bare igang med at lave noget andet, men i skal snakke med hinanden om hvad i føler, for hvis det er at der er en grund til at han pludselig ikke svare, bliver du nød til at vide det.
Vi ønsker dig alt held i verden og håber i får løst jeres problem

  • Nina, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat