Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kæreste der ryger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Sig til dine forældre at de skal blande sig uden om!!

Det er dit valg!

  • Laura, Pige, 15 år

Personligt vil jeg aldrig selv have en kæreste der ryger, dog tror jeg bare dine forældre driller dig med det. I det du fortæller lyder det til, de siger det ment i sjov, så du skal ikke tage det så tungt.
Bare følg hvad din mavefornemmelse siger dig.

  • Paul Pot, Dreng, 16 år

hej pige på 17.
jeg er godt nok kun 14 men jeg syntes du ska sige til dine forældre at de skal lade værd med at lave dumme bemærkninger vis det gør dig usikker på dig og din kærestes forhold. jeg syntes det lyder til at dig og din kæreste har et stærkt bånd som ikke skal brydes på grund af dine forældres meninger så vis de bliver ved kan du prøve at snakke med din kæreste om det, vis han er en god kæreste skal han nok forstå dig… held og lykke

  • anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat