Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes du skal sige hved du mener for ellers er udvikle dig selv

  • Pige der elsker og hjælpe, Pige, 13 år

Du siger det kun er 2 dage siden at i begyndte det her. Det lyder ikke som om du har tænkt det helt igennem. Måske har du bare opdaget hvor sjovt det er at hænge ud med ham. Kærlighed behøver ikke betyder kærester og slet ikke når man kun er 11. Kærlighed kan også betyde stærkt venskab. Bedste venner og kærester er faktisk næsten det samme når man tænker over det. At have et crush på nogen kan også betyde at man virkelig sætter pris på nogen. Måske er det tættere på hvad du føler.

Under alle omstændigheder er der langt fra et lille crush til rigtige kærester. Tag det stille og roligt og overvej hvad du virkelig har lyst til. <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat